Sunday, February 26, 2012

forår på vej...

Åh, hvor ER det forfriskende at vågne til sol ind ad vinduerne og en svag lyd af en pippende lille fugl. Det vågnede jeg til i morges. Modtaget, i forgårs vågnede jeg til storm og regn, men det understreger da for ALVOR også bare de smukke solskinsdage, gør de ikke?

For to uger siden var jeg i Sestrière, Italien, og stå på ski i en uge. Det var helt utroligt skønt at komme på skiene (som var SÅ labre og SÅ skarpe) igen, og dagene var propfyldt med høj sol og højt humør. Det var skønt at være afsted med mine venner og veninder, og heldigvis var der ingen brækkede ben eller arme. 

Siden jeg kom hjem, har programmet faktisk været overraskende travlt. Jeg skulle tilbage i skole-sporet og er vistnok klar til at indtage sidste del af gymnasietiden forholdsvist rankt. Det er hårdt på ALLE måder, men jeg er for alvor begyndt at se frem til at blive færdig. Tanken om, at der venter et år i Paris fra midt juli, kan gøre mig fuldkommen gak i låget!

Den kommende uge byder på alt fra fest for min søster for hendes færdigskrevne speciale, arbejde, besøg hos Augusts mormor og alle muuuulige slags ting og begivenheder, som der ellers kan gå hele aftener med.

Det var alt for en update herfra! Billeder følger om lidt af hvert...On top of the world, Sestriere


Glad dreng i liften


En meeeeget yndig lille baby tilhørende Augusts kusine. Årh!


Ooooog en skemalagt uge, som alle mine uger bliver indtil jeg bliver student. Suk.


... xx Thea

No comments:

Post a Comment