Sunday, February 05, 2012

K2 my fine friend...

Står I på ski?
Jeg gør. Og har gjort det siden jeg var en lort eller fem høj.
Det er derfor ikke uden glæde, spænding, begejstring og en aaaanelse frygt for en 22-timers bustur, at jeg drager til Alperne på fredag. Menuen står på en uges ski med en håndfuld (dvs. 70) skønne mennesker fra mit gymnasium. Iblandt dem er nogle af mine bedste venner.

Jeg har hidtil stået på et par fabelagtige ski, som jeg er ret glad for. Men min krop mente, at den skulle vokse til godt 18-års-alderen, og jeg er derfor blevet en liiille smule for lang til mine gamle ski. Af den grund har jeg fået disse SUPER smooth ski, som jeg liiiige må dele med jer...... Jeg er SÅ MEGA spændt på at prøve dem, og jeg er endnu mere spændt på at tilbringe en uge i Alperne med en flok skiaber (mine nærmeste venner, ja). Det bliver skønt at grine i sneen, drikke cola i solen og gå gak-gak i boarder-shoppen. 

Jeg kan glæde iPhone- og 'hipstamatic'fanatikere med, at jeg i denne uge er så heldig at have fået min venindes iPhone til en yderst favorabel pris. Fra nu af bliver dette stakkels domæne proppet med billeder og videoer af medium kvalitet. Det måtte jo ske...

Med mig på skituren skal jeg have verdens største, fedeste madpakke til busturen. Udover det skal både goggles og solbriller pakkes -- so far er der både snestorm og høj sol i sigte. What more can you ask for?

Det er søndag, og jeg har cirka to tons lektier at kaste mig over.
Jeg håber, jeres weekend har været fyldt med sol og sne og glæde!

xx TheaNo comments:

Post a Comment